Kinderfeestjes

Voor een gezellig kinderfeestje kom je naar Manege Heemskerk! Wat is er nu leuker dan een kinderfeestje op de manege? Lekker drinken, eten en pony rijden! Kortom, een onvergetelijk verjaardagscadeau voor uw kind!

Tijdens een kinderfeestje bij Manege Heemskerk maak je spelenderwijs kennis met onze paarden en pony's. Eerst leer je hoe je pony's poetst, verzorgt en opzadelt en natuurlijk gaan we ook een ritje maken (ongeveer een half uur) op een van onze pony's. Als jullie gewend zijn aan de pony gaan we een leuk spelletje doen. Dit alles onder begeleiding van een ervaren instructrice. Het feestje maken we compleet met lekkere patatjes, een snack en drinken.

Aanbevolen kleding

  • Makkelijk zittende lange broek, regenlaarzen en een veiligheidscap (is bij ons te leen).
  • Voor de kinderen die al paardrijden: rijlaarzen, rijbroek en een veiligheidscap.

Kosten

De kosten voor een kinderfeestje zijn € 20,- per persoon, het minimum aantal deelnemers is 4. Het feestje duurt ongeveer tweeënhalf tot drie uur, afhankelijk van aantal deelnemers en leeftijd.

Meer informatie

Voor meer informatie over kinderfeestjes of bijzondere wensen kunt u contact met ons opnemen. U kunt uiteraard ook langskomen voor meer informatie of om een afspraak te maken.