WandelPony

Ook voor de kleintjes bieden wij mooie ritjes aan. Heeft uw zoon of dochter nog geen ervaring met paardrijden?

U kunt bij ons een wandelpony huren om vervolgens een uurtje te gaan wandelen in onze mooie polder. Hiervoor hebben wij een mooie route uitgestippeld. Met een wandelpony maakt u kleintje kennis met paardrijden en leert uw kind wat het is om op een pony te zitten en te rijden. Dit kan ook een fijne opstap zijn naar ponyrijles. wij hebben enkel shetlanders beschikbaar!

Het is de bedoeling dat er alleen gestapt wordt en dat de ouders als leiding functioneren. de pony dient vastgehouden te wordentijdens de wandeling. U kunt de pony zelf poetsen en zadelen en uiteraard krijgt u hier hulp bij.  ! Bij geen of weinig ervaring raden wij aan om voor 10,00 extra begeleiding vanuit ons erbij te boeken die de pony kan vast houden onderweg of eventueel kan assisteren bij nodige hulp.

Vereisde kleding: lange broek en dichte schoenen ( dichte schoenen ook voor de begeleider die de pony vasthoud). per 1 begeleider 1 pony.

Een fantastische belevenis voor ouder en kind!

Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar tot 8/9 als lengte en gewicht het toestaat. Vooraf krijgt u duidelijke instructies en een route mee hier is ook verplicht aan te houden. Wij stellen de kinderveiligheidscap gratis ter beschikking. Geldige legitimatie is verplicht.

Prijs:

€ 20,00- per pony per uur.

€ 10,- begeleiding erbij per pony.